Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Новий Porsche Panamera Sport Turismo їде до Женеви

Німецька компанія Porsche нарешті продемонструвала офіційні світлини моделі Panamera в кузові Shooting Brake. Чотирьохдверний універсал надійде до продажу восени 2017 року, а познайомитися з новинкою можна буде вже через декілька днів на Женевському автошоу. Головним суперником Porsche Panamera Sport Turismo на європейському ринку стане відомий всім Mercecedes-Benz CLS Shooting Brake.

На протязі декількох місяців в Інтернеті час від часу з’являлася різноманітна інформація щодо технічних характеристик новачка та його зовнішності. Зараз, коли вже відомо майже все про новий Panamera Sport Turismo, ми пропонуємо Вам оцінити важливість цього типу кузова в модельній гаммі Porsche. Можливо німці сподіваються привернути увагу частини покупців звичайної Panamera? Як виявилося, крім суто маркетингової стратегії, виробник вирішив доопрацювати внутрішній світ флагманської моделі. По-перше на задньому ряді сидінь може розміститися троє дорослих людей, по-друге – багажне відділення пропонує 520 літрів корисного об’єму, а по-третє – це додаткова можливість збільшити продажі своїх автомобілів без значних капіталовкладень.

Для Porsche Panamera Sport Turismo доступні одразу п’ять варіантів двигунів, з яких два дизельні. Також, в якості додаткового начиння можна замовити повний привід та багато різноманітного електронного обладнання. Базовий варіант Panamera 4 Sport Turismo оснащений 3-літровим 6-циліндровим двигуном на 330 к.с. В Європі таке авто коштуватиме від 90 тисяч євро. Дизельна модифікація з індексом 4S Sport Turismo має в активі 420 к.с. Рекомендуємо віддати перевагу дизельному Sport Turismo, адже на 100 км пробігу цей величезний лайнер витрачатиме лише 6-9 літрів пального. При цьому розгін з 0 до 100 км/год триватиме 5,5 секунди. Вартість машини на важкому паливі стартує з позначки у 110 тисяч євро. Відразу після старту продажів клієнти матимуть змогу замовити гібридну Panamera Sport Turismo та 550-сильну версію з шильдиком Turbo.

Інтер’єр майже нічим не відрізняється від салону звичайної Panamera. Дизайнери внутрішнього світу Sport Turismo обмежилися лише косметичними змінами, які не помітять більшість з клієнтів бренду. Майже всі автомобільні експерти в світі відмічають бездоганну якість матеріалів обробки салону та вивірену ергономіку нової Panamera Sport Turismo.

В Україну Porsche Panamera Sport Turismo приїде не раніше жовтня 2017 року…

 

08.03.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Новий Porsche Panamera Sport Turismo їде до Женеви

Політика конфіденційності